D & J in Australië

Onze weblog

HET ZIT EROP !!!

Het is zover…..Ons tripje zit er bijna op!! Vanacht zullen we terugvliegen naar Nederland!
De afgelopen 4 weken hebben we vooral rustig aan gedaan en voornamelijk ECHT vakantie gevierd! In Bangkok hebben we Trees en Nico ( pa van Den) ontmoet waar we vervolgens samen op het eiland Koh Samui bijna 2 weken lang een erg leuke tijd hebben gehad! Hier hebben we lekker bijgepraat en de meeste van de dagen lagen we bij het hotel lekker op het strand te bakken.
We hebben Trees en Nico ook nog een dagje meegenomen op een speedboot richting het eilandje Koh Tao waar we gesnorkelt hebben. Dit was een gebied met 2 eilanden die elkaar verbonden met alleen een wit bounty strand. De zee was hier superhelder met honderden vissen in allerlei kleuren! Voor de rest was het hier savonds gezellig eten en drinken in een lange winkelstraat vol met restaurants en barren, speelde we wat pool of keken we Engels voetbal!

De laatste paar dagen hebben we gezeten op Phuket en Koh Phi Phi. Dit laatste eiland is door de tsunamie helemaal weggevaagd. Veel is al opgebouwd maar ze zijn nog steeds aan het bouwen. Het eiland zelf is super relax, leuke barren, restaurantjes en een perfect duiklocatie! We hebben hier schildpadden, haaien en andere soorten vissen gezien die we negens anders gezien hadden. Ons dagpatroon op Koh Phi Phi was slapen, internetten, eten, playstation, eventueel weer wat eten, relaxen, en de kroeg in, 4 dagen lang.

Vanaf Phi Phi zijn we met de boot naar Phuket vertrokken waar we nog dezelfde dag Wim en Elles gingen ontmoeten! We zijn gelijk in een barretje gaan zitten en hebben tot in de late uurtjes lekker bijgekletst, en waren we ook weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen in Nederland! Na 3 uurtjes moesten we wel vast even betalen omdat iedereen een beetje in paniek was door het tsunamie alarm. Sommige mensen schenen de berg op te rennen.
De dag erna hebben we de hele dag op het strand gelegen en was het supermooi weer. De 3 dagen erna waren iets minder met alleen maar regen eigenlijk, maarja de zon kan niet altijd schijnen. Afgelopen maandag zaten we na 10 uur gewacht te hebben op het vliegveld met klamme handjes in het vliegtuig van 12GO richting Bangkok. Een dag eerder was van deze maatschappij een vliegtuig neergestort, dus wij dachten gelijk dat hebben wij weer! Kans 1 op een miljard! Maar uiteindelijk een prima vlucht gehad!

Nu zitten we dus met zn allen in Bangkok, ons laatste dagje vakantie, en verheugen we ons er echt weer op naar huis te gaan! Morgen zullen we om half 10 sochtends aankomen op schiphol in ons korte broek met slippers dus hopen dat het in Nederland ook minimaal 25 graden is!!!

Bedankt voor alle reacties en interesse…en kunnen niet wachten totdat we iedereen weer zien!!! Tot snel allemaal!!

Groetjes D&J

4 Comments so far

 1. linn september 18th, 2007 16:20

  Dat jullie maar genoten hebben, en met een goed gevoel op jullie avontuur kunnen terug kijken..

  nog 15 uurtjes, dan zijn jullie weer in ‘t kouwe kikkerlandje, we ontvangen jullie met open armen!!
  Dikke kuss!

 2. janice september 18th, 2007 20:09

  welkom back (packers)

  xxxjes fam verkuyl

 3. nico van hees september 18th, 2007 21:47

  jongens het zit er op jully hebben genoten en wij van jully reis verslagen en de vele fotos nog even en we zien elkaar trees nico

 4. Debby september 20th, 2007 15:34

  Hey hallo..

  En goeie reis terug gehad??
  Met open armen ontvangen op schiphol??
  Jullie zullen nu wel gaan bijslapen of niet?
  Wanneer ga je weer aan het werk?Of denk je daar nog niet aan…
  Nou welkom terug in Nederland.
  Groetjes xxx Debby

Leave a reply