D & J in Australië

Onze weblog

Weer in Bangkok!!

Na ruim 7 maanden op pas te zijn landen we weer in Bangkok. Er was echt nog niet veranderd en het leek wel of we er gisteren nog waren geweest. Het enige verschil was dat we nu precies wisten wat ons te wachten stond. De paspoortcontrole, het vinden van een taxi, het onderhandelen van de taxi prijs en de aankomst op Ko San Road. Dit was nu echt een makkie en voordat we het wisten waren we dus alweer in het backpackers hart van Bangkok.

We hadden nog contact met 2 engelse meiden (ontmoet in Australie) die ook in bangkok zaten, en zij hadden een questhouse gevonden voor 180 baht (rond de 4 euro) per kamer per nacht. En het was nog op Ko San Road ook. Wij dus daar ook maar een kamer geboekt. We hadden weer 2 bedden en 4 muren om ons heen. Dat vinden we tegenwoordig al voldoende.

De eerste keer in Bangkok hadden we het wel gezien na 2 dagen, maar deze keer was dat anders. De drukte en het zo gezellige ko san road deed ons na Taiwan erg goed. We hebben nu weer 3 dagen daar gezeten. En ja wat hebben we allemaal gedaan. Vooral heel rustig aan gedaan, lekker ontbijten, beetje shoppen, massage hier en massage daar, biertje op het terras en in de avond stappen met mensen die je ontmoet. De derde dag in bangkok realiseerde we ons dat we aan het reizen zijn en dat we toch echt een bus moesten pakken naar Vientiane in Laos.

No comments yet. Be the first.

Leave a reply