D & J in Australië

Onze weblog

Goodbye Australia, Hello Asia

Het zit er op!!! Niet de reis, maar wel in Australie!!

Vanmorgen zijn we nadat we ons eerst verslapen hadden uiteindelijk toch opgepikt bij ons hostel in Sydney. Om 11:40 australische tijd zijn hebben we Australie officieel verlaten. Gelukkig staan er nog bijna 3 maanden op de planning, dus we komen nog niet naar huis.

Rond 19:00 zijn we veilig geland in Taiwan, hier gaan we de komende week verblijven. Vandaag hebben we al onze eerste indrukken opgedaan in deze gigantische stad Taipei. We hebben maar gelijk lekker gegeten in een restaurant en een kijkje genomen bij het hoogste gebouw van de wereld, de Taipei 101. Echt te hoog dat gebouw, wel 509 meter. Moet je voorstellen, 5 keer onze mooie Dom!! Morgen gaan we deze maar eens beklimmen.

Zo jullie zijn weer even op de hoogte, wij gaan nu lekker onze bed in. We hebben weer een lange dag achter de rug. Onze Australische simkaart werkt hier niet meer dus zijn aan het kijken of we een ander nummer kunnen krijgen. De laatste verhalen en foto’s van Australie zullen we snel plaatsen!

2 Comments so far

 1. linn juli 4th, 2007 18:00

  Geniet van jullie laatste maandjes jongensss!!
  straks weer hard werken, maar denk daar nog maar even niet aan ;-)

  kuss linn

 2. Bianca juli 21st, 2007 05:22

  Hallo mannen!
  Jeetje, wat leuk om jullie verhalen te lezen en te horen dat jullie nu door Azie trekken; geniet er lekker van! Ons avontuur in de outback was geweldig, maar…. ach ja, toch wel weer fijn om weer in civilization te zijn!
  We contacten, dat internet houdt ons samen he?! haha.
  Kus, Bianc.

Leave a reply