D & J in Australië

Onze weblog

Met Frank naar Preston Palace

Al even wisten we dat Frank een verassing voor ons had. Maar veel kregen we niet te horen over de verassing. Zondag ochtend na het feest van Jeffrey moesten we rond 13:00 klaar staan om te vertekken. We zouden pas de maandag erop weer terug komen in Utrecht. Dat was alles wat wij wisten.

Op het feest van Jeffrey kregen we beide een uitnodiging voor Preston Palace. Eten, drinken en slapen op de kosten van Frank. Wat wil je nog meer dachten wij.

Zondag aangekomen in het hotel hebben we gelijk maar gebruik gemaakt van het lekkere eten wat overal voor ons klaar stond. En natuurlijk geproost op een goede avond. De middag hebben we ons goed vermaakt met alle activiteiten die aanwezig waren in het hotel. Was toen al gezellig.

Na het avondeten zijn we maar de kroeg ingedoken, waar we ons natuurlijk erg thuis voelde.. Een feest was het, we hebben weer een avond gehad om niet te vergeten.

Frankie, bedankt he.. Was top..

2 Comments so far

 1. Karin november 27th, 2006 11:56

  Hai heren,

  Jullie kennen me niet, maar ik ben een collega van Debby en volg jullie hierdoor dus eigenlijk ook… Veel succes en plezier met de laatste voorbereidingen en het afscheid nemen.

  Groetjes, Karin

 2. Esther november 30th, 2006 20:33

  heej mannen ik had nog beloofd om wat te vertellen over thailand! wat jullie echt absoluut NIET moeten missen:

  Guesthouse New Siam in Bangkok, super relaxt Guesthouse waar je steeds als je weer terug (of heen)komt in Bangkok even heerlijk bij kunt komen met zwembad en vooral: met wasserette! Hele relaxte kamers ook met tv en airco voor niet al te veel geld!

  Zuidereilanden: het allermooiste eiland vond ik Koh Phi Phi (vlakbij Phuket, kun je per boot doen). Hier is de film the beach opgenomen met super witte stranden. Op dit eiland vind je de mooiste stranden en gezelligste barretjes (vooral als je aan de waterkant blijft, meteen vanaf de boot over de steiger naar rechts lopen). Ik heb hier twee superstrakke duiken gemaakt en zelfs tijgerhaaien en schildpadden gezien!! ik zat hier overigens weer in hele mooie schone bungalows: Andaman Resort.

  verder een hoogtepunt was Ao Phang Nga (wij hebben dat georganiseerd vanaf Phuket maar ook vanaf Krabi is dat goed te doen). Hier kun je de James Bond tour doen, waarbij je het spijkereiland van James Bond gaat bezichtigen, gaat rijden op olifanten, in een kajak gepeddeld door thaise mannetjes mangroves (grotten) door gaat varen(echt het allermooiste wat ik in thailand heb gezien!) en ook nog een apengrot gaat bezoeken.

  Ko Pha Ngan ligt boven het bekende en toeristische Koh Samui. Koh Samui is duur en heel toeristisch dus als backpacker kun je veel beter naar Koh Pha Ngan gaan. Dit eiland is stukken mooier en er zijn veel bergen waardoor je als je naar het stadje wilt vanuit je resort hele achtbaanritten te verduren krijgt (je wordt daar vervoerd per truck), zeker de moeite waard! op dit eiland heb ik ook mn allermooiste resort gehad: mn huisje stond nog geen meter van het strand af en ze hadden een enorm zwembad met bubbelbad wanneer als je daarin zat uitkeek op de zee, pffff! –> DEW SHORE BUNGALOWS! ook super gastvrije mensen, is een soort familiebedrijfje!

  Vanaf Ao Nang (bij Krabi) hebben we ook een 4 in 1 tour gedaan. We hebben met zn zessen een eigen chauffeur gehuurd voor de hele dag (is vaak stukken goedkoper als een complete tour boeken). we hebben toen precies gezegd waar we heen wilden, zo hebben we die dag drie watervallen gezien (en in de laatste gezwommen), moet je wel eerst een hele toch door de jungle maken, maar dat vonden wij dan juist wel weer gaaf! daarna zijn we naar een lagoon geweest, echt TE helder water, heel mooi! en daarna naar de hot springs, daar stroomt water naar beneden van 40 graden! voor de thaise mensen is dit een soort reinigingsritueel, je ziet hier dus veel locals! als laatste hebben we een big buddah bezocht, maar daarvoor moesten we wel eerst 1250 treden beklimmen!! echt een hele tocht en iedereen moest bijna kotsen toen die boven was.. maar als je eenmaal boven bent is het wel heel gaaf en mooi!

  Wat ik jullie verder heel erg afraad is ingaan op alle aanbiedingen van de thaise mannetjes zodra je van een boot afkomt of uit een taxi stapt als je weer op een nieuwe plek bent belandt. pak gewoon de lonely planet, zoek een mooie bungalow en zoek een taxi die je er voor een mooie prijsje heen wil rijden, dan betaal je vaak stukken minder. Die mannetjes krijgen namelijk premies voor als ze je naar hun bungalow laten brengen en dat is zonde van je geld!! als je er zelf heen gaat scheelt het je dus een hoop!

  Verder waren de oostereilanden (Koh Samet en Koh Chang ook niet zo super, Koh Chang had nog wel hele mooie watervallen)

  hoop dat jullie hier iets aan hebbeb. als je nog dingen wilt weten kun je me altijd mailen! heel veel plezier in Thailand en natuurlijk ook in AUSTRALIE!!

  Groetjes,

  Esther (vriendinnetje van Linda :D )

Leave a reply