D & J in Australië

Onze weblog

Afscheid feest van Jeffrey

Zaterdag de 12e November vierde ik mijn verjaardag, diploma en afscheidsfeestje in één!
 
Bij een goed feestje hoorde natuurlijk wat voorbereiding. Door de drukte en omdat het weer niet al te best zou worden hadden we hier rekening mee gehouden door 2 grote tenten in de achtertuin neer te zetten. Het kwam af en toe met bakken uit de lucht maar door de swingende geweldige muziek merkten we daar niets van! De meesten hadden de biertap al gevonden dus de sfeer zat er al goed in!
De huiskamer was versierd in Australische sfeer met vlaggen en de tafels waren bedekt met de kleuren van Australië. Ook was skippy de kangaroo aanwezig, die hoorde er natuurlijk ook bij! In Aussie hoop ik natuurlijk kennis te maken met de ‘echte’ kangaroos!
 
Na een uurtje stroomde langzamerhand het huis aardig vol en kon het echte feestje gaan beginnen. En wat ik had kunnen verwachten gebeurde. De familie en mijn ouders hadden een lied voor me geschreven! En daar sta je dan met 75 mensen om je heen die allemaal voor je zingen. Superleuk en heel indrukwekkend voor mij! Eind van de avond werd er wéér gezongen maar nu op de melodie van Utreg me Stadsjie. Dit kwam me heel bekend voor moet k zeggen. De teksten kun je terugvinden als bijlage bij de foto’s. Daarna hebben we nog volop de polonaise gelopen en zijn tot in de late nachtelijke uurtjes doorgegaan…

Ik wil iedereen bedanken voor het geweldige feestje dat ik heb gehad..was zeer geslaagd en om nooit te vergeten! Ook mijn ouders die dit hebben georganiseerd en de hele avond gezorgd hebben voor de lekkere hapjes en drankjes!! Helemaal top!
 
A.s vrijdag 1 dec is het al zover..dan wagen wij ook de grote overstap! We zullen proberen regelmatig onze avontuurlijke verhalen op de site te zetten en vinden het altijd leuk om reacties/berichtjes te ontvangen.. dus hou af en toe de site in de gaten!
 

Groetjes Jeffrey en Dennis

Foto’s

No comments yet. Be the first.

Leave a reply