D & J in Australië

Onze weblog

*** Happy New Year!! *** 2007 ***

Vanuit Sydney wensen wij jullie allemaal een fantastisch en heel gezond nieuw jaar.

HAPPY NEW YEAR *** 2007 ***

5 Comments so far

 1. linnnie januari 1st, 2007 21:10

  Jullie ook!
  xxxx

 2. thea januari 2nd, 2007 19:37

  hoi hoi

  voor jullie ook een gezond en spectaculair 2007!!!!

  groetjes thea

 3. janice januari 2nd, 2007 19:39

  jaja,

  het is alweer 2007!!!!
  nou jullie hebben hier niets gemist hoor het regende zo veel en hard ik was helemaal doorweekt. echt een mooie foto die jullie hebben geplaatst dat is pas spectaculair!! daar was die honderd duizend klapper van ons niets bij.
  veel geluk dit nieuwe jaar, en dat jullie wensen uit mogen komen.

  groetjes janice en sarino

 4. ron januari 2nd, 2007 20:17

  He schooiers,

  Gelukkig nieuwjaar gewenst! En zoals zovelen gaan wij hier thuis natuurlijk weer op dieet. Jeff, jij zal vanzelf je zwembandjes en vleugels wel kwijtraken nu je de route naar de ijskast hier niet meer kan maken. Nou jongens , veel plezier, denk niet teveel aan thuis en “pluk de dag” en niet teveel zuipen.

  Groeten
  je vader

 5. Dorien en Annelotte januari 6th, 2007 15:31

  Heyyy hallow!

  Nog een HAPPY NEW YEAR!!al een goede voornemens gedacht??
  Hoe is het verder met jullie!?? We zijn jullie al heel lang niet meer tegen gekomen. Zijn jullie op mainly beach blijven steken?? Of al verder met de reis. Nou wij vertrekken morgen richting blue mountains.. We hebben wel even genoeg hoeren en zwervers gezien.. Nee Sydney was TOP maar word even tijd om verder te reizen.. Heel veel succes met verdere reizen en we treffen elkaar vast nog wel een keer.

  Liefs Annelot en Dorien

Leave a reply